Doelgroep

Voor wie is Estate Planning?

Is Estate Planning alleen voor mensen met veel vermogen?

Nee, zeker niet…. In basis kan iedereen tegenwoordig wel een estate planner gebruiken. Denk daarbij alleen al aan het de grote aantal mensen die aan het einde van hun leven een geheel of gedeeltelijk afgeloste eigen woning bezitten.  

Estate Planning is niet alleen zorgen dat je zo weinig mogelijk belasting betaald, van wat voor soort dan ook, maar gaat veel verder. 

Estate Planning helpt je dus om een goed beeld te krijgen van de gevolgen van bijvoorbeeld overlijden, scheiden of onbekwaam zijn en om er voor te zorgen dat als dit mogelijk plaats vindt, de te regelen zaken worden gedaan conform de wensen van de betrokkene en zijn (eventuele) partner en gezinsleden en ja, we zorgen er dan ook voor dat dit dan ook gebeurt op de meest voordelige manier, zodat er niet nodeloos geld verloren gaat naar de fiscus. 

Estate Planning bestaat dus uit meer dan alleen kijken hoe ik zo weinig mogelijk belasting betaal. 

Steeds vaker hebben we met samengestelde gezinnen, kinderloze echtparen, maar ook met andere type relaties zoals man-man, vrouw-vrouw, etc.  te maken, met ieder hun eigen wensen. 

Met de diverse vormen van samenleven van tegenwoordig is het zeer relevant regels van regie/wensen op te stellen, omdat zaken en vermogen anders onbedoeld naar de verkeerde personen gaan.  

nordwood-themes-q8U1YgBaRQk-unsplash

Benieuwd hoe Estate Planning u verder helpt?

Call Now Button